Τρόποι Αποστολής

1. Αποστολή με Courier

Το κατάστημα μας έχει συνεργασία με την ACS Courier,  ώστε να σας εξασφαλίζει άμεση και με αξιοπιστία παράδοση των προϊόντων μας σε κάθε σημείο της χώρας.  Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως μέσα σε 24 ώρες  από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημά μας ή αλλιώς μέχρι 72 ώρες σε περίπτωση που κάτι είναι σε αποθήκη προμηθευτή μας. 

Κόστος Αποστολής

Το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 3 κιλών είναι 3.00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Για δέματα μεγαλύτερου βάρους υπάρχει έξτρα χρέωση 1 ευρώ ανά κιλό βάρους σε περίπτωση που έχει επιλεχτεί η Courier. Για αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας σε περίπτωση που αυτό διαφέρει αρκετά. 

Αντικαταβολή με Courier

Aν επιλέξετε αποστολή με Courier, είναι δυνατόν να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή κατά την παράδοση, εφόσον το συνολικό κόστος της παραγγελία σας δεν ξεπερνά τα 500,00€ και το συνολικό βάρος της δεν ξεπερνά τα 10 κιλά. Το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής είναι 3.00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ανεξάρτητα του κόστους αποστολής.

  

2. Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών

 Για παραγγελίες που έχουν μεγάλο όγκου και βάρους, συνήθως σας συμφέρει από θέμα κόστους να γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας με πρακτορείο μεταφορών. Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει η εξόφληση της αξίας των προϊόντων της παραγγελία σας είτε μέσω πιστωτικής κάρτας ή με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας.

 

3. Παραλαβή από το κατάστημα μας

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε τα προϊόντα της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας, από το κατάστημα μας στην Πάτρα, που βρίσκεται επί της οδού Ακρωτηρίου 355 στην Οβρυά. Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα και τον χρόνο παραλαβής της.