Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής / Ασφάλεια Συναλλαγών

Η πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

 

 • Μέσω PayPal:  

   Η ασφάλεια της πληρωμής αυτής είναι από τις καλύτερες στις μέρες μας. Συγκεκριμένα γίνεται μέσω του περιβάλλον της Paypal που χρησιμοποιεί το VeriSign Identity Protection (VIP) Network το οποίο εγγυάται επιπλέον προστασία.

 

 • Μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής Κάρτα: 

  Η εταιρεία μας συνεργάζεται  με την πλατφόρμα πληρωμών της EverypayΗ EveryPay προσφέρει ένα ταχύτατο και πλήρες Payment Gateway με υπηρεσίες που οι πελάτες γνωρίζουν και εμπιστεύονται. Η EveryPay εξειδικεύεται στις πληρωμές. 
Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

 

 • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

   Εάν δεν έχετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού με e-banking σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς. 

 

Εθνική Τράπεζα

Λογαριασμός: 2260 1113 255
IBAN: GR33 0110 2260 0000 2260 1113 255
Δικαιούχος: Χριστοπούλου Θ. & ΣΙΑ ΕΕ

Προσοχή!

Να αναγράφεται πάντα στην αιτιολογία Ονοματεπώνυμο και αριθμός παραγγελίας. Τα εμβάσματα να πραγματοποιούνται μόνο από ίδια τράπεζα, (Π.χ από Εθνική σε Εθνική) αλλιώς τα έξοδα της προμήθειας θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@digitalife.gr

 

 • Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στην έδρα μας: 

  Μπορείτε να παραλάβετε και να πληρώσετε στην έδρα μας, Ακρωτηρίου 355, Πάτρα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες του καταστήματος.

 

 • Με αντικαταβολή:

   Η πληρωμή γίνεται στον διανομέα τη στιγμή της παραλαβής των προϊόντων σας. (Αντικαταβολή εξτρά: 3.00€ )